Progresul Ezeriş n-a luat puncte din duelul cu Pandurii II. Mircea Manu: “Neatenţiile ne-au costat”

Progresul Ezeriş nu s-a bucurat de victorie nici în penultima etapă a playout-ului Ligii a III-a. Cărăşenii au avut o misiune grea pe terenul Viitorului Pandurii Târgu Jiu II, care a aliniat în primul 11 mai mulţi jucători ai echipei ce evoluează în eşalonul superior. La finele timpului regulamentar, tabela a indicat scorul de 4-2 în favoarea gazdelor, două dintre golurile Pandurilor fiind marcate din lovituri de la 11 metri. Ambele reuşite ale Progresului au fost semnate de francezul Loick Piquionne, unul dintre stranierii care a dat satisfacţie la gruparea cărăşeană. Pe ansamblu, echipa a făcut un joc bun, dar neatenţiile ne-au costat, spune antrenorul ezerişenilor, Mircea Manu:

“Am aliniat o formulă 4-1-4-1, cu niște jucători care nu au mai evoluat în sistemul acesta, având și două-trei indisponibilităţi. Am întâlnit o echipă a Viitorului Pandurii experimentată, cu șapte jucători de la echipa din Liga a II-a. Pot spune că am început practic de la 1-0, după un penalty făcut în debut de către mijlocașul nostru defensiv Teka. Apoi am intrat în joc, am făcut 1-1, ne-am creat niște ocazii, am avut din nou o fază singur cu portarul, dar Piquionne, cel care a înscris primul gol, a ratat de această dată; în minutul 44, o altă neatenție ne-a costat iarăși, gazdele au primit încă un 11 metri şi a fost 2-1 la pauză. În a doua repriză am mai irosit niște ocazii, chiar am avut o fază clară, Rotariu a scăpat singur cu portarul advers, doar că mingea i-a sărit în momentul şutului.
A fost şi 3-1 pentru adversari pe dominația noastră, pot spune, având un joc bun, chiar am jucat fără nicio presiune. A venit însă şi golul patru, din nou o neatenție a liniei noastre de fund, apoi am marcat pentru 4-2, iarăși prin Piquionne. Pot spune că, deși am întâlnit o formație experimentată, care cu cei șapte jucători de la Liga a II-a a fost peste nivelul nostru, am făcut un joc bun, am fost și felicitați. Urmează meciul cu Brad, ultimul joc din acest campionat, unde sperăm să terminăm cu fruntea sus, să facem un rezultat pozitiv și în primul rând să nu fie nimeni accidentat.”

O victorie, două egaluri şi şase înfrângeri. Acesta este bilanţul Progresului Ezeriş, într-un playout pe care îl va încheia pe ultimul loc în clasamentul seriei a 7-a. În runda finală, cărăşenii vor fi gazde în duelul cu Aurul Brad. Meciul se va disputa în data de 27 mai, pe arena reşiţeană Gloria.

foto: facebook Fotbal Club Progresul Ezeris

Cele mai citite

Related Articles