Progresul Ezeriş dă restart cu un nou antrenor !

Fără punct câştigat după primele patru etape ale Ligii a III-a şi eliminată din primul tur naţional al Cupei României, echipa de fotbal Progresul Ezeriş caută soluţii de ieşire dintr-o criză prelungită. Gruparea cărăşeană a anunţat că va merge mai departe cu un nou antrenor: din această săptămână, Gheorghe Mircea Manu îi ia locul lui Dorian Arbănaş, a anunţat Progresul pe pagina sa de facebook:

„Noul nostru antrenor este un cărăşean sufletist şi dornic de afirmare, născut în anul 1982 la Caransebes! A facut junioratul la CSS Caransebeş, apoi a jucat la Caromet Caransebes în Liga 3, absolvind Facultatea de Educatie Fizică şi Sport  din cadrul Universitatii Vasile Goldiş Arad în anul 2008, după care a plecat în Spania, unde a jucat două sezoane. Ulterior s-a mutat în Italia, unde a jucat in Ligile a 3 şi a 4-a pentru şase sezoane!

In anul 2018 a absolvit cursurile Şcolii de Antrenori de la Coverciano,avându-l ca profesor pe Cesare Prandelli – şi a început meseria de antrenor cu grupe de U14,U16,U21 trecand apoi la echipele de seniori din Ligile inferioare ale fotbalului italian! De aproximativ 3 luni de zile s-a reintors pe meleagurile natale, unde este dornic de afirmare si de a pune în practică ideile insuşite în cadrul Şcolii italiene de antrenori!

Îi dorim mult succes, răbdare şi putere de muncă, mulţumindu-i totodată că a acceptat provocarea noastra, într-un moment greu pentru clubul nostru, Fotbal Club Progresul Ezeriş ! Suntem convinşi că este alegerea potrivită şi împreună vom reuşi!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Progresului Ezeriş.

Primul meci oficial al Progresului cu Mircea Manu pe bancă va fi în 24 septembrie, când ezerişenii primesc vizita Jiului Petroşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles