Progresul Ezeriş dă restart cu un nou antrenor !

Fără punct câştigat după primele patru etape ale Ligii a III-a şi eliminată din primul tur naţional al Cupei României, echipa de fotbal Progresul Ezeriş caută soluţii de ieşire dintr-o criză prelungită. Gruparea cărăşeană a anunţat că va merge mai departe cu un nou antrenor: din această săptămână, Gheorghe Mircea Manu îi ia locul lui Dorian Arbănaş, a anunţat Progresul pe pagina sa de facebook:

“Noul nostru antrenor este un cărăşean sufletist şi dornic de afirmare, născut în anul 1982 la Caransebes! A facut junioratul la CSS Caransebeş, apoi a jucat la Caromet Caransebes în Liga 3, absolvind Facultatea de Educatie Fizică şi Sport  din cadrul Universitatii Vasile Goldiş Arad în anul 2008, după care a plecat în Spania, unde a jucat două sezoane. Ulterior s-a mutat în Italia, unde a jucat in Ligile a 3 şi a 4-a pentru şase sezoane!

In anul 2018 a absolvit cursurile Şcolii de Antrenori de la Coverciano,avându-l ca profesor pe Cesare Prandelli – şi a început meseria de antrenor cu grupe de U14,U16,U21 trecand apoi la echipele de seniori din Ligile inferioare ale fotbalului italian! De aproximativ 3 luni de zile s-a reintors pe meleagurile natale, unde este dornic de afirmare si de a pune în practică ideile insuşite în cadrul Şcolii italiene de antrenori!

Îi dorim mult succes, răbdare şi putere de muncă, mulţumindu-i totodată că a acceptat provocarea noastra, într-un moment greu pentru clubul nostru, Fotbal Club Progresul Ezeriş ! Suntem convinşi că este alegerea potrivită şi împreună vom reuşi!”, este mesajul postat pe pagina de facebook a Progresului Ezeriş.

Primul meci oficial al Progresului cu Mircea Manu pe bancă va fi în 24 septembrie, când ezerişenii primesc vizita Jiului Petroşani.

Cele mai citite

Related Articles