Aihan OmerHandbalul a fost subiectul emisiunii de luni, 26 august. Antrenorul emerit, profesorul Aihan Omer- tehnicianul echipei CS Caraş-Severin, a oferit pe parcursul emisiunii, răspunsuri la întrebările adresate de moderatorul Daniel Babun despre echipa pe care o antrenează.

Formaţia reşiţeană a avut sâmbătă, 24 şi duminică, 25 august, meciuri amicale cu formaţia sârbă Radnicki Kragujevac, ambele castigate de bănăţeni cu 28-24, respective, 27-21. Reputatul tehnician a făcut o analiză a celor două meciuri, arătând care au fost plusurile şi minusurile elevilor săi.

Prof. Aihan Omer a mai vorbit despre plecările şi sosirile la echipă şi de cei câţiva jucători cu dublă legitimare de la Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa. Despre aceşti tineri handbalişti de 16 şi 17 ani, antrenorul care a reuşit să califice echipa României la un turneu final după o pauză de 14 ani (Campionatul Mondial din Croaţia 2009), a spus că doreşte să le de-a încredere în ei, iar peste doi sau trei ani să devină handbalişti de bază în lotul formaţiei din prima Ligă.

Prof. Aihan Omer a avut cuvinte de laudă şi faţă de jucătorul său, Nicuşor Negru, care a reuşit să devină golgheterul Campionatului Mondial U 19.

De asemenea, tehnicianul s-a referit la meciul din prima etapă a Ligii Naţionale cu Politehnica Timişoara, dar şi la turneul amical din Serbia, de la Kaniza, ce va avea loc sâmbătă, 31 august şi duminică, 1 septembrie.

Un alt subiect abordat în emisiune a fost cel al “dublei” din Cupa EHF cu formaţia rusă Kaustik Volgograd.

O nouă ediţie a emisiunii “Cronometrul Performanţelor” va fi difuzată luni, 2 septembrie, de la ora 17:30.