Probleme de lot pentru HCM Baia Mare, înaintea meciului cu Hypo Viena

Ada NechitaHCM Baia Mare are probleme de lot înaintea meciului retur cu Hypo de sâmbătă, 2 noiembrie.

Extrema dreaptă de la HCM Baia Mare, Ada Nechita s-a accidentat în meciul tur al naționalei României, cu Norvegia, iar un verdict în privinţa sa va fi aflat miercuri. Din câte se știe, jucătoarea de la Baia Mare ar suferi de o entorsă. De altfel, Nechita nu a jucat în partida retur cu Norvegia, de la Bergen, pierdută de România cu scorul de 30-18. În meciul tur dintre HCM și Hypo, campioana României s-a impus neașteptat, după un final dramatic.

Timea Tătar a acuzat şi ea o durere la picior, încă dinaintea dublei cu Norvegia, dar tehnicianul naţionalei, Gheorghe Tadici, a menajat-o în partida retur, astfel că ea ar putea juca în Austria. Eliza Buceschi nu va putea fi folosită, ultimul RMN arătând că sportiva mai are nevoie de cel puţin o săptămână de pauză.

Partida Hypo – HCM, din etapa a patra a Ligii Campionilor, va fi arbitrată de cuplul danez Leif Poulsen – Henrik Mortensen. Meciul Hypo – HCM Baia Mare va avea loc în sala sporturilor “BSFZ Südstadt” (capacitate 1.200 locuri) din Maria Enzersdorf.Sursa:DigiSport

De același autor

Related Articles