Preşedintele FRF, Mircea Sandu, nu a putut intra în Arena Naţională

Mircea SanduPreşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că i s-a interzis accesul pe Arena Naţională unde dorea să inspecteze starea gazonului pe care se va disputa Supercupa României, la 10 iulie, între Steaua şi Petrolul Ploieşti.
“Nu mi-au dat voie să văd terenul. Mi s-a interzis accesul în incinta stadionului. Nu am văzut gazonul, probabil că asta se şi urmăreşte, să nu-l vedem. Tocmai că peste câteva zile se va disputa Supercupa m-am dus astăzi să văd care e situaţia. Am citit că domnul primar s-a angajat că va fi schimbat tot gazonul. Şi m-am dus să văd dacă se acţionează în vreun fel, pentru că mai sunt şase zile, şapte cu ziua jocului. Şi omul de acolo de la firmă săracul mi-a zis «Domnule, îmi pare rău, nu poate să intre nimeni». «Domnule dar eu sunt cutare, mă ocup de organizarea unui meci». Dar avem interdicţie pe stadion. Asta e soarta noastră”,a declarat Sandu pentru MEDIAFAX.
Oficialul a precizat că din incinta Arenei Naţionale lipsesc oamenii care ar fi trebuit să muncească la amenajarea stadionului: “Nu am cum să vorbesc cu domnul primar pentru că pleacă în Uzbekistan. Dar până la Dumnezeu te mănâncă sfinţii. Ce treabă are primarul cu situaţia asta? Cei care ar trebui să rezolve problema asta ar trebui să o facă, nu să se ascundă. Eu sunt beneficiar acolo şi plătesc chirii peste chirii, o grămadă de bani. Ultima investiţie ne aparţine nouă, federaţiei, şi de aceea nu înţeleg. Şi dacă s-a făcut în ultima săptămână toaletizarea spaţiilor exterioare mi se datorează mie, eu am vorbit cu primarul şi i-a trimis să-şi facă treabă. Dacă mergi acum pe acolo nu e un om şi ar fi trebuit să roiască, la ditamai complexul”.
Supercupa României dintre Steaua şi Petrolul Ploieşti se va disputa la 10 iulie, de la ora 20.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Cele mai citite

Related Articles