[AUDIO] Portarul Ionescu și colegii săi de la CS Caraș-Severin i-au învins pe handbaliștii de la Steaua

3

CS Caraș-Severin a învins duminică, 2 februarie, cu 23-19 (10-11) pe Steaua București, într-un meci din etapa a 15-a a Ligii naționale de handbal masculin. Elevii lui Aihan Omer au jucat cu dăruire pentru victorie, impulsionați și de publicul venit în număr mare (peste 1000 de spectatori), la Sala Polivalentă din Reșița.

De la învingători s-a remarcat portarul Cristian Ionescu, cel care a “închis poarta”, cum se spune în limbaj handbalistic.

De la oaspeți nu au pre fost remarcați, doar prin anumite durități, dar care în handbal, un sport de contact, mai apar pe durata unui joc.

Antrenorul oaspeților, Viorel Mazilu a fost nemulțumit de greșelile tactice colective și de cele individuale, ale elevilor săi.

Arbitrii Georgian Băducu și Răzvan Voicu, ambii din Buzău, au arbitrat cu multe greșeli în prima repriză, greșeli care au favorizat echipa Steaua.

 Profesorul Aihan Omer a trimis în teren pe Ionescu Cristian, portar și pe Ilie Vaidasigan (3 goluri), Mihai Rohozneanu (1), Demis Grigoraș (7), Adrian petrea (2), Tudor marta (1), Emilian Turcu (2), Paul Sas (2), Marius Grozăvescu (3), Ioan Stan (2). Au mai fost trecuți pe raportul de joc: Marocico, Sămânță, Drăgănescu, Heimbach și Denis Ionescu.

Ascultați declarația antrenorului emerit Aihan Omer:

Ascultați și declarația antrenorului Viorel Mazilu de la Steaua:

1      2

De același autor

Related Articles