Politehnica Timişoara testează doi handbalişti din spaţiul ex-sovietic

Echipa masculină de handbal Politehnica Timişoara testează un jucător din Rusia şi altul din Ucraina, potrivit site-ului oficial al clubului.

Lyubhcenko si Kaftin in probe la HC Poli TimisoaraRusul Denis Kaftin (29 ani) poate juca pe orice post de la linia de 9 metri. El a evoluat încă de la juniori la echipa Kaustik Volgograd, fiind prezent de câteva ori şi în lotul lărgit al naţionalei Rusiei. Celălalt jucător, Serghei Lipcenko (29 ani) este inter stânga din Ucraina, fost campion al ţării sale cu echipa ZTR Zaporoje. A mai jucat în Belarus şi Suedia, ultima dată fiind component al echipei Dinamo Poltava. Decizia menţinerii lor în lotul bănăţean va aparţine tehnicianului Constantin Ştefan.

În ceea ce priveşte starea de sănătate a lotului este una bună, iar interul dreapta Iulian Halcă şi-a început antrenamentele, cu alergări, dar evită deocamdată schimbările de direcţie pentru a menaja ligamentele încrucişate la care a fost operat. Jucătorii de la Poli au avut programată miercuri vizita medicală, la Policlinica sportive, menţionează sursa citată.

De același autor

Related Articles