Constantin stefan

Poli Timişoara a pierdut luni în sala Constantin Jude, în etapa a şasea a Ligii Naţionale de handbal masculin, în faţa echipei HC Odorhei. Oaspeţii s-au impus cu 28-27.

„E o înfrângere pe care nu ne-o doream. Am întâlnit o echipă competitivă, din păcate prima repriză a fost destul de slabă din partea jucătorilor mei. Dacă vrem să câștigăm cu echipele de pe podium trebuie să jucăm 60 de minute de la egal la egal cu ele. Am arătat altceva în joc în repriza secundă, dar sunt supărat pentru că am vrut să învingem Odorheiul, în fața căreia Poli nu a mai câștigat de doi ani de zile. Ne-am pregătit destul de bine, din păcate nu am reușit. Sperăm ca următorul joc, care va fi la fel de greu, toate meciurile noastre sunt disputate până în minutul 60, să recuperăm punctele pierdute acasă… Am avut totuși tăria de caracter să jucăm până la capăt. Le-am spus la pauză că 30 de minute înseamnă mult în handbal. Poate cu o atenție mai mare la finalizare, păcătuim aici, puteam întoarce rezultatul. Felicit Odorheiul, dar nu e de neînvins, asta mă deranjează”, a declarat Constantin Ștefan, conform sport9.ro.

Cel mai bun marcator al timişorenilor, cu 8 goluri, a fost Gheorghe Irimescu. Poli se află pe locul 9 al clasamentului cu şase puncte, iar în etapa viitoare va juca sâmbătă în deplasare la Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii sunt pe locul 12, penultimul, cu 3 puncte.

Sursa foto: sport9.ro

(Daniel Babun)