Ploaie de goluri la Brad! Voinţa Lupac a făcut instrucţie cu Aurul

Penultima etapă din playout-ul Ligii a III-a de fotbal a confirmat forma bună în care se află Voinţa Lupac, liderul clasamentului din seria a 7-a. “Croaţii” lui Adrian Enăşescu au făcut un nou meci foarte bun, de această dată pe terenul Aurului Brad, de care au dispus cu un categoric 5-1. Golurile cărăşenilor au fost marcate de Alexandru Caia (21), Robert Dalea (30), Samuel Urdea (78), Ovidiu Dan (85) şi Kawagoe Takenori (87). Reuşita de onoare a gazdelor a fost semnată de Robert Cristian (53), din penalty. A fost cel de-al treilea succes consecutiv al Voinţei, şi al şaselea din această fază a competiţiei. Jocul a fost la discreţia noastră, spune antrenorul aAdrian Enăşescu:

“A fost o victorie categorică din punctul meu de vedere, drept dovadă am înscris cinci goluri. Avem şi cinci marcatori diferit, un lucru din nou îmbucurător – plus că ne-am creat și alte ocazii. Consider că am arătat bine ca joc pe faza ofensivă. După pauză, gazdele au revenit dintr-un penalty, dar am controlat în totalitate jocul și eu cred că nu s-a pus problema învingătoarei. Felicit încă o dată toată echipa pentru felul cum au abordat din nou jocul – corect, ca întotdeauna, la victorie. Tratăm aşa orice meci. Mă bucur că și jucătorii de pe bancă au intrat bine, au și marcat trei dintre ei. Deci un lucru pozitiv în continuare. Ultima etapă o avem acasă, unde ne dorim să continuăm parcursul bun, să menținem aceeași linie. Probabil o să joace și jucătorii mai tineri, care au evoluat oarecum mai puțin. Încă o dată, felicitări echipei, grupului, este munca lor și îi flaud de fiecare dată când o merită.”

Voința Lupac: Petruț, Banac, Săndescu, Giurică, Marcu, Danci, Jinga, Dalea, Caia, Avramovici, Cristodulo. Rezerve: Bud, Kawagoe, Dan, Urdea, Podina, Cega.

Cu 45 de puncte, formaţia cărăşeană e lider detaşat în playout-ul seriei a 7-a, locul doi fiind ocupat de Jiul Petroşani, care totalizează 35 de puncte. Pe poziţia a treia, cu un total de 31 de puncte, se află Retezatul Haţeg, care va veni la Lupac în ultima etapă. Partida este programată în data de 27 mai de la ora 18.00.

foto: arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles