Pivotul Andrei Starikov va juca la CS Caraş-Severin

Echipa masculină de handbal CS Caraş-Severin are de astăzi încă un jucător. La formaţia pregătită de Aihan Omer a venit pivotulandrei-starikov ucrainean Andrei Starikov, ultima oară la CSU Bucovina Suceava. Andrei Starikov are 26 de ani şi s-a născut la Tiraspol, unde a şi început handbalul, jucând pentru echipa locală Şerif. A evoluat apoi la formaţiile Baracuda şi Olimpus, ambele din Chişinău. După ce a obţinut cetăţenia ucraineană a jucat timp de şase ani pentru Dinamo Poltava, devenind campion al Ucrainei. Andrei Starikov s-a înţeles cu CS Caraş-Severin pentru un contract pe un sezon.

„Postul nostru deficitar era cel de pivot, unde nu îl aveam decât pe Cuciula, a spus antrenorul Aihan Omer. Am reuşit să-l aducem pe Andrei Starikov la echipă. Este un pivot care, în opinia mea, poate face faţă exigenţelor Ligii Naţionale. Vorbind cinstit, nici nu prea aveam alte variante, pentru că timpul a trecut şi majoritatea jucătorilor erau sub contract. Dar, sperăm să ca Starikov să se integreze cât mai repede şi să pună umărul la performanţele echipei cărăşene.“

Pivotul Andrei Starikov s-a născut la Tiraspol, în Republica Moldova, în data de 19 decembrie 1986. Are 2 metri şi 104 kg. La Reşiţa a venit însoţit de impresarul său, Leonid Burbulea, cel care a adus şi alţi handbalişti în campionatul României, în special georgieni.

Cele mai citite

Related Articles