Pilotul reșițean, Lucien Hora, pe podium și la Cheile Grădiștei

178

Pilotul reșițean, Lucien Hora, a ocupat locul doi în clasamentul general al etapei de la Cheile Grădiştei

Pilotul reșițean, Lucien Hora, a luat parte la etapa a doua din Campionatul Național de viteză în coastă, cea de la Cheile Grădiştei. Multiplul campion național a ocupat locul II, în clasamentul general și a fost mulțumit de evoluția pe acest traseu nou:

Chiar a fost o etapă nouă, cu un traseu nou, un traseu care nu respectă în totalitate cuvântul ”coastă”, mai mult rally . Este destul de greu cu rezervările de traseu în România, dar au găsit băieții un drum care duce spre Fundata. Traseul este, însă, pentru toți piloții la fel, nu pentru toate mașinile se potrivește. În general a fost bine, deoarece și de data aceasta am fost pe podium. Am pierdut la 78 de miimi, de vină fiind o eroare tehnică: am schimbat benzina de la ”Lola” și nu i-a plăcut. A fost destul de greu pentru monopost pe traseu, care e foarte îngust, cu diferență mare de nivel și am avut porțiuni în care am rulat doar cu 30 km/h. Am terminat pe locul II la general. Pe locul I s-a clasat Emil Nistor, iar pe locul III Costi Stratnic. Urmează etapele mele preferate, a spus ”volanul de aur” al Reșiței , Lucien Hora.

În clasamentul pe echipe, CS RALLY VEST Timișoara , a ocupat locul I. Au punctat pentru echipa din Banat: Lucien Hora și Radu Benea, dar aceasta îi mai are în componență pe: Bogdan Cuzma și Claudiu Ciucă.

Următoarele etape din Campionatul Național de viteză în coastă sunt cele de la Brașov și Reșița.

sursa foto: Federația Română de Automobilism Sportiv