Reșițenii Andrei Petcu și Bianca Buzuleac continuă să facă senzație la cea mai mare competiţie de dans sportiv din lume

dansatori holecz (1)

Perechea Andrei Petcu-Bianca Buzuleac de la Clubul de Dans Sportiv Mystic din Reșița continuă să facă cinste României la cea mai mare şi prestigioasă competiţie de profil din lume, German Open Championships de la Stuttgart. Reprezentanții României în competiția juniorilor I au ocupat la secțiunea latino un nesperat loc 7 din 116 perechi! Reamintim, marți Andrei Petcu și Bianca Buzuleac au ocupat la secțiunea standard a German OPEN Championships, locul 9. Sportivii reșițeni sunt însoțiți la competiție de antrenorul Alexandru Holecz.

Cristina Corocan

———————————-

dansatori holecz (2)

Perechea Andrei Petcu-Bianca Buzuleac de la Clubul de Dans Sportiv Mystic din Reșița a ocupat marţi locul 9 la cea mai mare şi prestigioasă competiţie de profil din lume, German Open Championships de la Stuttgart. Elevii lui Alex Holecz, îmbinând graţia, rafinamentul şi eleganţa, au reuşit să plaseze România în semifinalele competiţiei juniorilor 1.

Locul 9 ocupat de perechea reşiţeană este unul remarcabil, având în vedere că au concurat 10.000 de sportivi din întreaga lume.

Clubul Mystic Reşiţa a mai avut o pereche în concurs Adina Dumitrașcu –Tudor Broască.

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles