[FOTO] Patru medalii pentru luptătorii de la CSM Reşiţa la Campionatele Naţionale de la Craiova

Şcoala reşiţeană de lupte şi-a arătat din nou valoarea la Campionatele Naţionale individuale pentru seniori, desfăşurat timp de două zile la Craiova. Diana Franţ şi Vlad Caraş şi-au apărat cu succes titlurile de campioni naţionali.

La primul concurs oficial de lupte, din acest an, Campionatele Naţionale pentru seniori de la Craiova, luptătorii de la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa au cucerit patru medalii, dintre care două de aur şi două de bronz.

Diana Franţ şi-a păstrat titlul naţional la cat. 75 kg, iar Vlad Caraş Vlad Caraş şi-a apărat titlul la cat. 97 kg. De asemenea, Andrei Franţ s-a clasat pe locul trei la cat. 86 kg, iar Dănilă Constantin a urcat, şi el, pe treapta a treia a podiumului la cat. 125 kg.

La întrecerile de la Craiova, luptătorii de la clubul CSM Reşiţa au mai obţinut două locuri 5, prin Alfred Loba la cat. 125 kg şi Valentin Popescu la cat. 61 kg, acesta din urmă suferind o accidentare. Totodată, Răzvan Toderoi de la CSS Reşiţa a încheiat concursul pe locul 5 la cat. 61 kg şi în competiţia feminină, reşiţeanca Alina Vuc, legitimată în prezent la Steaua, a obţinut medalia de aur la cat. 48 kg.

La finalul competiţiei la Craiova, antrenorul emerit Adrian Dacica, a declarat că este mulţumit de rezultate, dar puteau fi mai bune:

„Am reuşit să cucerim patru medalii, deşi ne-aşteptam la 5-6. Ar fi fost totul posibil, însă am venit cu câţiva băieţi accidentaţi, dar şi cu două titluri de campion naţional. Erau titlurile pe care mizam. Doream şi aşteptam de la Andrei Franţ să cucerească titlul. El este campionul României, dar anul acesta a avut un meci foarte greu şi, din păcate, nu a reuşit să-şi învingă adversarul. Cu toate acestea mergem înainte. Este unul dintre sportivii pe care ne bazăm. În mod sigur va participa şi el la un turneu de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Rio. Sperăm să îşi revină până atunci şi să ajungă unde ne dorim cu toţii.”

sursa foto: facebook

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles