Patrick Pascotă, pe urmele tatălui său

215

Patrick Pascotă, fiul cunoscutului motociclist Ionel Pascotă, a participat la prima sa competiție de Motocross, din acest an, după accidentarea suferită în urmă cu câteva luni. În ciuda condițiilor precare, acesta a reușit să obțină un binemeritat loc 2.

Patrick a revenit după o pauză de câteva luni, din cauza unei fracturi suferite la mâna dreaptă. În prima zi a terminat pe locul trei, iar în cea de-a doua, în care a plouat și a fost extraordinar de mult noroi, a reușit să se claseze pe poziția a 2-a. Ne-am bucurat de acest rezultat și nu avem nimic de obiectat având în vedere ca din luna mai, el nu s-a mai urcat pe motocicletă. Eu nu puteam să merg pe picioare din cauza noroiului, nu știu cum a reușit el pe motor”, a spus tatăl lui Patrick, Ionel Pascotă, câștigător a nu mai puțin de 38 de titluri de campion național și internațional la activ.

Anul acesta, Ionel Pascotă, a obținând ce de-al 6-lea său titlu de Campion Est-European. În plus, în 2016, sportivul i-a bătut și pe vecinii de la sud la ei acasă, încoronându-se Campion Național al Bulgariei la Supersport – după ce în urmă cu câțiva ani a fost Campion al Austriei! Ionel a câștigat (din nou) și titlul național al României în 2016.

Foto: Facebook