[FOTO] Memorialul Ioan Schuster şi-a desemnat câştigătorii

818

UPDATE

După două zile de competiţie, Memorialul “Ioan Schuster” la înot masters şi-a desemnat câştigătorii.

În urma rezultatelor obţinute, Cupa “Franz König” la 200 de m mixt masculin a fost câştigată de George Orzănescu de la Reşiţa 07, Cupa “Cristina Schuster” la 100 de m bras feminin, a fost adjudecată de o sportivă din Ungaria, iar cele două cupe Memorial “Ioan Schuster” care au recompensat cele mai bune performanţe la masculin şi feminin, au fost câştigate de Katharina Flora din Cluj Napoca la feminin şi George Orzănescu la masculin.

Rezultatele complete aici:

http://www.inotmasters-resita07.ro/

Alin Datcu


Sâmbătă,20 și duminică, 21 octombrie se va desfășura la Complexul municipal de sport și sănătate „Ioan Schuster” din Reșița ediția a VIII-a concursului de înot masters „Memorial Ioan Schuster”.

”Această competiție sportivă dorește să reamintească reșițenilor și nu numai lor de părintele înotului reșițean, cel care pentru noi, foștii lui sportivi, a fost Hansi Bacsi”, a spus președinte executiv al Clubului Reșița 07, Dorina Iana.

Timp de 45 de ani profesorul Ioan Schuster a antrenat multe generații de înotători și a pus bazele unei performante scoli de natație la Reșița. S-a stins din viață în septembrie 2011 la vârsta de 81 de ani.

Până în prezent s-au înscris la concurs 94 de înotători care reprezintă 16 cluburi din România, 4 din Ungaria, un club din Austria și înotători nelegitimați.

Concursul se va desfășura pe parcursul a două zile, va începe sâmbătă la ora 14, iar duminică dimineața la ora 10.

Printre participanți se va afla și multipla campioană mondială și europeană, dr. Katharina Flora din Cluj în vârstă de 84 de ani, specialistă a probelor de spate.

Vor concura înotători din: Timișoara, Arad, Cluj, Brașov, Târgu Mureș, Baia Mare, Oradea, Galați, alături de cei din Ungaria și Austria.

Duminică la finalul competiției vor fi decernate cele două cupe „Memorial Ioan Schuster” pentru cele mai bune performanțe obținute: la masculin și feminin.

Concursul este organizat de „Clubul sportiv de înot Reșița 07” în parteneriat cu Primăria Reșița.

Cristina Corocan