Palatul Copiilor Reşiţa, de şase ori pe podium la concursul naţional şcolar de la Târgovişte

Municipiul Târgovişte a găzduit zilele trecute cea de-a 29-a ediţie a Concursului naţional şcolar Karate-Do/Cupa Shorin Ryu. La evenimentul sportiv au concurat 718 tineri karateka de la 47 de cluburi din ţară – un record de participare la această competiţie. Între sportivii prezenţi s-au numărat şi cei de la Palatul Copiilor din Reşiţa, care au adus acasă şase medalii. Rezultatele sunt detaliate de antrenorul Zoltan Lipan.

“Palatul Copiilor Reșița a participat cu 11 elevi şi a obţinut șase locuri pe podium. Rezultatele sunt următoarele: Greta Buzura, locul I la 16-17 ani, kumite, +60 kg; Livia Garoiu, locul II la kata, 10-11 ani; Vlad Perescu, locul III la kata, 10-11 ani; Alexia Deriuş , locul III la kumite, 14-15 ani; Andrei Schinteie, locul III, atât la kata, cât şi la kumite, grupa de vârstă 13 ani.

Chiar daca nu au putut urca pe podium, vreau sa ii felicit si pe Secasan Ioana, Măruşcă Denis, Fortun Sara, Raicu Patrick, Vizoc Dragos şi Măciucă Patricia pentru prestatia lor. Având in vedere numarul foarte mare de participanti de la categoriile lor, au avut o misiune foarte grea, dar au reuşit să ajungă totuşi să treacă de cel puţin două tururi.

Eu mă mândresc cu ei și îi felicit pentru rezultate, chiar dacă n-au urcat pe podium. Din brigada de arbitri au făcut parte, alături de mine, reşiţenii Sandra Lipan şi Viorel Enăşel, care au fost apreciați pentru prestația pe care au avut-o de-a lungul evenimentului. Competiția a fost un adevărat maraton sportiv, a început la ora 9.30 și s-a terminat la ora 21.18.

În data de 13 noiembrie voi pleca cu doi sportivi, Daniela Doban şi Andrei Schinteie, la Campionatul European din Franța, care se anunţă foarte greu. Sunt înscrise deja 49 de țări la această competiție, aproape de două mii de sportivi – şi înscrierile continuă, se vor încheia pe 10 noiembrie.Campionatul European va avea loc între 13 şi 19 noiembrie”, a precizat antrenorul Zoltan Lipan.

Cele mai citite

Related Articles