Oraviţa fotbalistică se pregăteşte de aniversare! Cupa Sfântul Ilie va marca 110 ani de la înfiinţarea clubului din localitate

Clubul CS Oraviţa marchează săptămâna aceasta 110 ani de istorie fotbalistică! Momentul va fi marcat vineri, 21 iulie, printr-un turneu amical care reuneşte la start patru echipe din Caraş-Severin şi Timiş. Pentru formaţia orăviţeană, jocurile din turneul aniversar vor fi primele amicale din această vară. Cu detalii, preşedintele clubului, Sorin Seliman.

“Vom face un patrulater între patru echipe – trei din județul nostru și una din Timiș. Din judeţul vecin vine o nou-promovată în Liga a V-a, CSC Jamu Mare. De asemenea, ne va onora cu prezența și echipa de Liga a III-a din județul nostru, AFC Voința Lupac, precum și prietenii noștri de la AS Voința Răcăşdia. Vom disputa acest patrulater vineri, în data de 21 iulie, chiar de zilele orașului. De Sfântul Ilie este sărbătoarea orașului, și am zis să facem și o mișcare, așa, ca de început de sezon. Acest turneu îl vom organiza cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Oravița. Ceea ce mai vreau să precizez este că sărbătorim cu acest prilej şi 110 ani de fotbal la Oravița, pentru că clubul nostru a fost înființat în anul 1913. Acum, în 21 iulie, ne întâlnim pentru prima dată după pauza de vară, după care pregătirea efectivă o vom începe în data de 5 august.”

În cadrul turneului aniversar de la Oraviţa se vor disputa şase partide, competiţia urmând să se desfăşoare pe sistemul fiecare cu fiecare. După-amiaza de fotbal va începe vineri, la ora 17.00, pe stadionul oraşului. La eveniment a fost invitată şi conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal din Caraş-Severin. La sfârşitul turneului vor fi acordate cupe şi diplome, iar protagoniştii din teren se vor întâlni ulterior, într-o atmosferă relaxată, la repriza a III-a – cea mai plăcută parte a manifestării.

Iată programul turneului:

Cele mai citite

Related Articles