O remiză ar fi un rezultat pozitiv pentru Steaua în meciul cu Dinamo Tbilisi, a spus Laurenţiu Reghecampf

Laurentiu ReghecampfAntrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, susţinută la Tbilisi, că formaţia sa poate avea probleme în partida cu Dinamo, contând pentru turul trei preliminar al Ligii Campionilor, dacă nu va evolua aşa cum o face de obicei.

“În momentul de faţă întâlnim o echipă mult mai puternică decât cea pe care am întâlnit-o în turul doi. Au în componenţă jucători de valoare, care ne pot pune probleme dacă nu vom face ceea ce facem de obicei. Am analizat foarte atent echipa din Tbilisi, o echipă puternică, care se apară foarte bine, pleacă foarte bine pe contraatac şi are jucători ofensivi de mare valoare. Trebuie să fim foarte atenţi şi de aceea am spus că şansele de calificare sunt 50-50 la sută”, a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf a afirmat că o remiză în partida tur ar reprezenta un rezultat pozitiv pentru Steaua. “Pentru noi, un rezultat de egalitate, având în vedere că jucăm în deplasare, este un rezultat pozitiv, dar aşa cum aţi văzut Steaua în ultima perioadă, noi ne dorim să câştigăm fiecare meci. Consider că dacă vom reuşi să câştigăm mâine seară, vom face un pas important pentru calificarea în play-off”, a completat Reghecampf.

Tehnicianul stelist consideră că suprafaţa de joc de pe stadionul din Tbilisi va avantaja stilul de joc al ambelor echipe. “E un lucru pozitiv când terenul de joc e foarte bun, dar noi trebuie să jucăm în ambele situaţii. Cel mai important nu e acest lucru, ci atitudinea jucătorilor şi cum se vor comporta ei la ora jocului. Am văzut şi noi gazonul, e foarte bun, iar acest lucru va avantaja în ambele echipe”, a explicat Reghecampf.

Steaua va întâlni, marţi, în deplasare, de la ora 19.00, formaţia Dinamo Tbilisi din Georgia, în prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Sursa:Mediafax

Cele mai citite

Related Articles