O fostă mare jucătoare de tenis se declară indignată de situația în care a ajuns Simona Halep

Chiar înaintea finalei de la Australian Open, Martina Navratilova se declară indignată de situația în care a ajuns Simona Halep, numărul unu mondial, înaintea unui Grand Slam.

“Este ridicol! Nu știu ce s-a întâmplat cu Adidas… Dar asta nu i s-ar fi întâmplat niciodată unui bărbat! Sunt sigură că Simona va găsi un nou sponsor, dar faptul că nu are unul este de neînțeles și incredibil pentru mine, în sensul negativ al cuvintelor.

“Sper ca cei de la Adidas regretă acum! Iar dacă Simona nu-și va găsi un contract cu un brand înseamnă că ceva este cu adevărat greșit în acest sport! Care e problema? Ce dacă e româncă? Nu le place că nu e înaltă și blondă? Simona este o femeie remarcabilă, cu o personalitate grozavă!”, a spus Navratilova, într-un interviu acordat pentru Le Temps.

Simona Halep a încheiat contractul cu Adidas la finalul anului trecut și de atunci nu a semnat cu nicio firmă de echipament sportiv. De acest lucru vrea să profite Nike, companie care i-a oferit sportivei noastre un contract în valoare de 1,3 milioane de euro pe an, informează El Pais.

Simona Halep le-a solicitat nemților de la Adidas două milioane de euro pe an pentru a semna un nou contract, dar aceștia au refuzat-o. Acum, sportiva care ocupă primul loc în lume negociază cu Nike, Asics, Lacoste și K-Swiss, dar nu se grăbeşte.

Staff-ul ei a anunţat că o decizie în acest sens va fi luată după finalul Australian Open 2018. Dintre toate companiile care sunt în negocieri cu numărul unu mondial, Nike a făcut deja propunerea, care se ridică la suma de 1,3 milioane de euro pe an, scrie sursa citată.




Cele mai citite

Related Articles