Novak Djokovic şi Coco Gauff, campioni la Cincinnati! Tenismanul sârb şi-a luat revanşa în faţa lui Alcaraz

Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul doi în tenisul mondial masculin, a câştigat turneul ATP Masters 1.000 de la Cincinnati, dotat cu premii totale de 6,6 milioane de dolari, după ce l-a învins în finală pe spaniolul Carlos Alcaraz, liderul mondial, cu 5-7, 7-6 (9-7), 7-6 (7-4).

Jucătorul sârb s-a impus la capătul unui meci dramatic – cel mai lung joc de trei seturi din istoria turneului american. Djokovic şi-a adjudecat finala după trei ore şi 50 de minute. Campionul sârb şi-a luat astfel revanşa în faţa lui Alcaraz, care îl învinsese pe veteranul sârb în cinci seturi în marea finală de la Wimbledon.
Pentru campionul sârb, acesta este al treilea titlu la Cincinnati – după cele din 2018 şi 2020 – şi al 95-lea din carieră. La rândul său, Carlos Alcaraz, care viza al şaptelea său titlu în acest sezon, a disputat la Cincinnati a opta sa finală din 2023, notează Agerpres.

În finala feminină de la Cincinnati, jucătoarea americană Coco Gauff a învins-o în două seturi, 6-3, 6-4, pe Karolina Muchova din Cehia.

Sursa foto: Agerpres

Cele mai citite

Related Articles