[AUDIO] Noi cazuri de coronavirus la echipa de handbal CSM Reşiţa! Nici preşedintele Cristi Pătru n-a scăpat

Noi cazuri de coronavirus au apărut în lotul echipei de handbal CSM Reşiţa! La mijlocul acestei luni, rosso-nerii înregistraseră un caz de COVID-19, iar acum conducerea grupării sportive reşiţene anunţă încă patru testări pozitive. De coronavirus suferă chiar preşedintele secţiei de handbal, Cristian Pătru, alături de alţi trei jucători ai formaţiei reşiţene. Pătru nu a dorit să dea nume, dar a precizat că atât el, cât şi handbaliştii în cauză se simt bine. Situaţia de la CSM Reşiţa nu e singulară în primul eşalon al handbalului masculin românesc. Peste 10 handbalişti au fost testaţi pozitiv la CSM Bacău, iar Minaur Baia Mare anunţă de asemenea 7 cazuri de coronavirus depistate la ultimele testări. Cristian Pătru crede totuşi că Reşiţa nu este în pericol să rateze al doilea turneu din Liga Zimbrilor.

“Dacă vreţi să fac o glumă, aş spune că noi stăm chiar bine faţă de alte echipe. Din câte ştiu, la Bacău sunt 15 cazuri, la Făgăraş deja sunt 7 confirmate, la Minaur sunt 7, şi la Suceava am înţeles că ar fi. Da, la ultima testare am avut patru pozitivi, eu şi încă trei jucători. Paul (Simulescu, n.r.) iese marţi din izolare, iar restul au ieşit toţi negativi. Mai trebuie să facem un test cu 48 de ore înainte de turneu, să sperăm că n-o să mai avem nicio surpriză”, a declarat astăzi Cristian Pătru, preşedintele secţiei de handbal CSM Reşiţa.

Între timp, clubul reşiţean a scos şi vizele necesare jucătorilor sârbi, care vor putea să participe la următorul turneu din Liga Zimbrilor. Rosso-nerii ar urma să plece sâmbătă spre Sfântu Gheorghe, acolo unde se vor desfăşura,  în perioada 4-11 octombrie, următoarele şase etape ale competiţiei.

În ultima perioadă, s-au înmulţit opiniile potrivit cărora noul sistem competiţional, cu disputarea partidelor în cadrul mai multor turnee este una deficitară, pentru că riscul de contractare a coronavirusului este mai mare decât dacă s-ar fi jucat fiecare cu fiecare, tur-retur, în sistemul normal.

Cele mai citite

Related Articles