Noapte… americană la Cinema Dacia! Marea familie Reşiţa Locomotives s-a bucurat de Super Bowl şi a celebrat 10 ani de la înfiinţarea clubului

Reşiţa Locomotives a organizat şi anul acesta vizionarea publică live a prestigiosului Superbowl – finala campionatului de fotbal american din Statele Unite, care a opus echipele Kansas City Chiefs şi San Francisco 49-ers.  Spectacolul proiectat pe marele ecran la cinematograful Dacia a fost şi pretextul unui moment de suflet pentru Locos: foştii şi actualii jucători ai echipei au marcat 10 ani de la înfiinţarea clubului reşiţean. Aniversarea ar fi trebuit să aibă loc la sfârşitul anului trecut – dar Locomotivele au dorit să se bucure împreună şi de Super Bowl. Înaintea finalei NFL, marea familie Reşiţa Locomotives a putut urmări şi o emoţionantă retrospectivă în imagini a aventurii sportive din ultimul deceniu. Fondatorul grupării reşiţene, Raul Siladi:

“Suntem foarte bucuroși că reușim să organizăm pentru a doua oară acest eveniment, ne bucură și mai mult faptul că se îmbină cu o celebrare a noastră – cu cei zece ani pe care i-am împlinit dar n-am apucat să îi sărbătorim. Despre Super Bowl nu trebuie să mai spun niciun cuvânt, fiindcă toată lumea cunoaște semnificația acestui eveniment, e un eveniment de talie mondială și suntem bucuroși că putem să-l vedem în condiții deosebite. Una e să stai acasă la televizor singur să te uiți la meci, şi alta e să ai o atmosferă de cinema. Ceea ce m-a impresionat foarte mult este sunetul efectiv, te simţi chiar ca pe stadion, ca şi cum ai fi în mijlocul evenimentelor.

Vreau să vă transmit și vouă gândurile pe care le am în momentele astea: ceva ce a început ca o curiozitate, ca o ciudățenie, uite că ajunge să sărbătorească zece ani de existență. Le mulțumesc tuturor celor care de-a lungul anilor au fost alături de noi, fie ca jucători, ca fani sau ca susţinători prin alte modalități. În acest deceniu am ajuns să organizăm evenimente precum vizionarea finalelor NFL. De asemenea, sunt foarte bucuros de pictura murală pe care am reușit să o realizăm. Sunt multe, multe lucruri care s-au petrecut de-a lungul celor zece ani – zeci de meciuri, sute, poate chiar mii de kilometri parcurși la deplasări – dar, poate cel mai important, amintiri și prietenii de neuitat, care vor rămâne mereu în inima noastră.”

Revenind la marea finală NFL, aceasta a fost câştigată cu 25-22 de Kansas City Chiefs, pe Allegiant Stadium din Las Vegas. Pentru Chiefs, este al treilea Super Bowl câştigat în ultimii cinci ani.

Cele mai citite

Related Articles