Nea Ilie Pătruică a trecut la cele veşnice…

Nea Ilie Pătruică, omul care a condus cu pasiune şi pricepere sportul cărăşean în cea mai frumoasă perioadă a sa, a plecat spre eternitate. Patriarhul fotbalului cărăşean a încetat din viaţă la Spitalul Judeţean din Reşiţa. O veste tristă, transmisă pe facebook chiar de fiul său, Dan Pătruică. 

“În această dimineaţă, după o săptămână în care a luptat clipă de clipă pentru viaţă, cu tot ajutorul specialiştilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, tatăl meu, ILIE PĂTRUICĂ, a plecat spre Ceruri. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace!” este anunţul lui Dan Pătruică.

Nea Ilie Pătruică rămâne cunoscut mai ales pentru activitatea de preşedinte al clubului din Valea Domanului, de care a rămas îndrăgostit şi după retragere. El a condus gruparea rosso-neră în perioada de glorie a anilor 70, când CSM Reşiţa evolua pe prima scenă a fotbalului românesc. În anul 2015, Ilie Pătruică a devenit cetăţean de onoare al municipiului Reşiţia, distincţie acordată atunci şi altor trei personalităţi ale sportului reşiţean, Maria Zsizsik, Iosif Mazaran şi Lucien Hora.

Sute de mesaje de regret şi condoleanţe au fost transmise de colegi şi prieteni familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească!

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Suflet nobil!

    Sincere condoleante Familiei!

    Cristi si Cipri Alexandru

Comments are closed.

De același autor

Related Articles