Ne bucurăm iar? CSM Reşiţa înfruntă Viitorul Pandurii, pentru încă trei puncte mari

Divizionara secundă CSM Reşiţa are şansa de a lega două victorii, pentru prima oară în acest sezon. După ce au învins Concordia Chiajna într-un final de poveste, fotbaliştii rossoneri mizează din nou pe sprijinul suporterilor în confruntarea cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Adversara din etapa a 8-a vine şi ea după un rezultat de moral: în etapa trecută, gorjenii au dispus acasă cu 2-1 de revelaţia Corvinul Hunedoara – formaţie aflată la prima înfrângere din actualul sezon. De remarcat că Pandurii sunt neînvinşi în ultimele patru etape, în care au un bilanţ de două egaluri şi două victorii. Statisticile contează însă mai puţin. Conjunctura e una favorabilă, iar Reşiţa poate lua trei puncte în faţa admirabilului public de acasă, spune antrenorul Flavius Stoican.

„Clar că avem un moral bun, important ar fi să legăm victoriile cu meciul de sâmbătă. N-o să fie ușor, dar cu atât va fi mai frumos dacă vom reuși. Avem sprijinul suporterilor, situația la noi la echipă este bună, suntem încrezători, dar trebuie să demonstrăm asta pe teren. Şi adversarii vin după rezultate favorabile în ultima perioadă, au reușit să câștige contra celor de la Corvinul – o echipă neînvinsă până în acel moment. Rămâne de văzut ce vom putea face, dacă vom fi bucuroşi împreună cu suporterii după fluierul final. Ca indisponibilități, avem câteva probleme medicale, care sper ca până la ora jocului să se rezolve – iar toţi jucătorii să fie apţi din acest punct de vedere. Singurul care nu va fi pe teren este Ciprian Rus, pentru că este suspendat – în rest, tot jucătorii, chiar şi cei cu mici probleme, au participat la antrenamente.”

Înaintea acestui meci, CSM Reşiţa se află pe locul 14, cu 8 puncte, în timp ce oaspeţii din Gorj se află pe poziţia a 11-a, cu 10 puncte în cont. Partida CSM Reşiţa – Viitorul Pandurii Târgu Jiu, joc din etapa a 8-a, se dispută sâmbătă, 30 septembrie, de la ora 11.00, pe arena din Valea Domanului.

foto: Zoli Bagosi

Cele mai citite

Related Articles