Naţionala de futsal, gata de start în preliminariile EURO 2022!

Naționala de futsal a României se pregăteşte pentru primele partide din calificările pentru EURO 2022. Lotul tricolor, care se află în cantonament la Timişoara, a efectuat în această dimineaţă testul COVID obligatoriu  înaintea confruntării cu selecţionata Serbiei. Meciul se va disputa joi de la ora 19.00  în sala Constantin Jude din Timişoara. Câteva zile mai târziu, pe 3 februarie, Naţionala tricoloră va evolua în deplasare contra Macedoniei de Nord.

Iată lotul complet prezentat pe site-ul oficial al FRF:

Petrisor Toniță, Vlad Iancu (Autobergamo Deva), Mark Norbert Solosi (Mantova/Italia) – portari. Cristian Matei, Adrian Pânzaru (Imperial WET Miercurea Ciuc), Andrei Crăciun (CS United Galați), Dumitru Mimi Stoica, Szőcs László (Autobergamo Deva), Sávio Valadares (AFC Kairat Almatî), Felipe Oliveira (Jaén FS/Spania), Ique Ribeiro (O Parrulo Ferrol/Spania), Paulo Ferreira (Candoso/Portugalia), Szabolcs Manya (Kecskemet/Ungaria), Kedei Barna (FK Odorheiu Secuiesc), Valentin Ilaș, Florin Matei (CFR Timișoara)

România face parte din Grupa a 4-a preliminară, alături de Serbia, Macedonia de Nord și Bosnia-Herțegovina. Noul format ales de UEFA pentru calificări este pe formatul din fotbal, în premieră: se va juca tur-retur cu fiecare din componentele grupei, nu în format turneu unic, precum se obișnuia. Primul loc din grupă la finalul campaniei asigură calificarea la EURO 2022. Șase din cele opt echipe care se vor clasa pe locul secund vor merge și ele la EURO.

foto: FRF

De același autor

Related Articles