Nu e o glumă! Ilie Năstase a ajuns la al doilea dosar penal în ultimele ore

Ilie Năstase, al doilea dosar penal în 6 ore: s-a urcat pe un scuter, a intrat pe contrasens, a depăşit linia dublă continuă şi ar fi trecut pe roşu!

Fostul tenisman Ilie Năstase a fost din nou oprit de poliţişti în trafic vineri, la doar câteva ore după ce i s-a deschis dosar penal pentru că s-a urcat băut la volan vineri dimineaţă. Năstase conducea un scuter pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală având permisul suspendat. Fostul tenisman a fost luat de poliţişti şi dus la audieri, urmând să-i fie deschis un nou dosar penal după cel pentru conducere cub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere a Capitalei, fostul tenisman a fost depistat de poliţişti conducând un scuter pe Şoseaua Ştefan cel Mare, în condiţiile în care dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice îi era suspendat.

Ilie Năstase plecase de la Spitalul Floreasca, de unde voia să îşi ridice certificatul medico-legal, el susţinând că a fost agresat de poliţipti la precedentul conflict, de vineri noapte.

Fostul tenisman le-a declarat jurnaliştilor că nu a făcut nimic greşit, însă i se deschide un alt dosar penal.

„Cică n-am nu ştiu ce asigurare. Şi cică am dosar penal. Nu i-aţi văzut la colţ? Stăteau la pândă acolo, la colţ. Întrebaţi-l pe dânsul ce-am făcut. N-am făcut nimic. Am dosar penal, adică sunt penal. (…) N-am trecut pe roşu. Când mergi înainte e roşu, la dreapta e verde. Eu am luat-o la dreapta. Întreabă-l de ce m-a oprit. Mergem unde e Borcea, la Jilava. Ei să vă declare vouă de ce mă opresc. Eu mă duc la CEDO. Aici n-am şansă cu miliţienii. Cică fii atent la mână. Uite mâna aici, am certificat medical, am tot”, a spus Ilie Năstase, înainte să urce în maşina Poliţiei.

Tenismanul Ilie Năstase a ajuns la Poliţie după un scandal cu poliţiştii vineri dimineaţă, pe Şoseaua Nordului din Capitală, fiindu-i deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. La rândul său, Ilie Năstase acuză poliţiştii că au fost agresivi cu el atunci când i-au cerut să sufle în aparatul alcooltest, spunând că l-au tras cu forţa din maşină şi l-au trântit la pământ pentru a-i pune cătuşele. Năstase afirmă că i-a fost recoltat şi sânge pentru testul pentru consumul de droguri, întrebându-se de ce a fost nevoie să facă şi asta şi a adăugat că era suficient de conştient pentru a conduce maşina, locuind aproape de Parcul Herăstrău, unde a fost oprit de echipajul de poliţie. Tenismanul spună că va sesiza CEDO şi va cere daune de câteva milioane de euro,scrie Telekomsport.ro

————————-

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost dus încătuşat la sediul INML pentru recoltarea de probe biologice, după ce a refuzat testul cu aparatul alcooltest în urma unei verificări a Poliţiei Rutiere vineri dimineaţa, informează surse judiciare.

‘În jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice’, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al Brigăzii Rutiere.

Potrivit sursei citate, bărbatul a refuzat să îi fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice,scrie Agerpres.ro

1 COMENTARIU

  1. Va rog sa nu mai scrieti atatea lucrurI neplacute despre Iliuta; si ce daca s-a urcat pe scuter ?
    El poate sa se urce pe ce vrea si pe cine vrea; poate sa meargs dk vrea si pe trotuar cu scuterul pt ca
    EL ESTE ILIE NASTASE !!!!!! PUNCT !!!

Comments are closed.