N-a fost să fie. CSM Reşiţa a pierdut duelul cu Bacăul

Meci pe muchie de cuţit la Sfântu Gheorghe, acolo unde echipele de handbal CSM Reşiţa şi CSM Bacău s-au înfruntat astăzi, în etapa a 14-a a Ligii Zimbrilor. Câştig de cauză a avut în cele din urmă formaţia din Bacău, care s-a impus cu scorul de 22-20  (12-10). Cele două echipe au mers cap la cap până aproape de final. La mijlocul reprizei secunde, tabela consemna egalitatea la 17, dar băcăuanii au ratat mai puţin pe final de meci şi au reuşit să câştige la o diferenţă de două goluri. Cel mai bun marcator al Reşiţei în meciul de astăzi a fost Kbilashvili, cu 5 reuşite.

CSM Reșița: Simulescu, Szopka – Kbilashvili 5, Bahan 4, Jevtic 3, Mledenciu 2, Bote 2, Vulpe 2, Trifkovic 1, Dospinescu 1, Milosevic, Starchenko, Bărbuș, Belchite, Heimbach. Antrenor: Bojan Butulija.

CSM Bacău: Saldatsenka, Tamaș, Cozma – Iordachi 5, Serhel 4, Sretenovic 3, Păunică 3, Stănică 2, Rotaru 2, Huta 2, Coric 1, Dârlău, Bălăceanu. Antrenor: Sandu Iacob.

CSM Reşiţa poate încheia totuşi cu o victorie lunga deplasare de la Sfântu Gheorghe. Mâine, în ultima etapă a turului, rosso-nerii reşiţeni vor întâlni, de la ora 13.45, lanterna roşie Magnum Botoşani.

Cele mai citite

Related Articles