Minaur Baia Mare, rămâne favorită la promovare, după întâlnirea cu studentele reșițene

47

Echipa feminină de handbal, CS Universitatea Reșița a avut parte de un meci dificil marți, pe teren propriu, cu nimeni alta decât formația care și-a propus ca obiectiv promovarea în primul eșalon al țării –Minaur Baia Mare. Studentele reșițene au rezistat doar 20 de minute, după aceea au intrat la pauză cu 5 goluri mai puțin decât echipa din Baia Mare. A fost 10-15, la pauză și 19-28, la final.

Antrenorul gazdelor, Cristian Busuioc a confirmat valoarea echipei din Baia Mare:

“Este o victorie meritată a echipei oaspete. Ne așteptam să avem un meci foarte dificil. Am întâlnit una dintre echipele cu tradiție în handbalul feminine, care au jucat în Liga Națională și se pare că în acest an are un proiect bine pus la punct, cu jucătoare valoroase și experimentate. Din păcate nu am rezistat decât 20 de minute, după care, experiența jucătoarelor care au evoluat deja în Liga Națională, s-a văzut în economia jocului. Venim după un eșec la limită la Vâlcea, iar acum am întâlnit echipa care se bate la promovare în acest an, Baia Mare și urmează încă două meciuri dificile, o deplasare la Tg. Mureș și acasă cu Brașovul. Trebuie să ne reorganizăm și să trecem repede peste această înfrângere”, a declarat antrenorul formației CS Universitatea Reșița, Cristian Busuioc.

Lider în Divizia A, seria B este Minaur Baia Mare cu 12 puncte, urmată de SCM Timișoara cu 9 puncte. CS Universitatea Reșița se află pe locul 6 cu 6 puncte.

În următoarea etapă, CSU Reșița joacă în deplasare, duminică, 15 octombrie, la SC Mureșul Târgu Mureș.

Cristina Corocan