Toţi pentru echipă! Cristian Bobar: “Avem nevoie de al 12-lea jucător!”

Peste 5000 de suporteri din Banatul Montan sunt așteptați miercuri, 7 iunie, să fie alături de echipa lor favorită, CSM Reșița, în returul cu CSM Deva din barajul de promovare în Liga a II-a de fotbal.

Spectatorii își mai pot achiziționa bilete și miercuri de la ora 14.00 până la 16.00 din centrul Reșiței, din fața Complexului Victoria din cartierul Govândari, între orele 10.30-12.00, și de asemenea la stadion înainte de începerea jocului.

”Este o atmosferă încărcată, dar este normal să fie în această perioadă așa. Băieții sunt concentrați 100% pe acest meci. Nu avem voie să ne relaxăm niciun moment. Încă nu este jucat absolut nimic, trebuie să fim foarte, foarte concentrați. Repet, nimic nu este jucat. Ne așteaptă un meci foarte greu, cu o echipă ambițioasă. Nu trebuie să pierdem pentru a promova în Liga a II-a. Ne ocupăm cu pregătirea administrativă pentru că așteptăm câteva mii de oameni la stadion. Pe această cale vreau să le mulțumesc galeriei și suporterilor care au fost la Deva și au făcut o atmosferă extraordinară. Le-am transmis și jucătorilor că trebuie să ne ridicăm la nivelul lor,al suporterilor. Așteptăm peste 5000 mii de oameni, 6000 în tribună și tocmai de aceasta încercăm să ne organizăm cât mai bine. Foarte mulți oameni din județul Caraș-Severin vor să vină la meci și ne-au scris de unde pot lua biletele. Miercuri de la ora 14.00 la 16.00 vom avea un stand în centru unde vom vinde bilete pentru joc. De asemenea, marți galeria va vinde în cartierul Govândari, de la ora 18.00. Încercăm să eliberăm cât mai mult porțile înainte de joc și să le creăm un mic confort suporterilor care vin la stadion. Îi rugăm frumos pe suporterii din Reșița, din Caraș-Severin, să vină la stadion. Jocul este la ora 17.30, chiar avem nevoie de al 12-lea jucător, suporterii noștri”, a spus Cristian Bobar, președintele grupării din Valea Domanului.

Meciul cu Deva e decisiv, iar depăşirea acestui ultim obstacol ar reprezenta încununarea muncii depuse timp de un an, a spus la rândul său antrenorul rossonerilor, Călin Cheregi:

“Suntem în fața unui meci foarte important, chiar capital – și pe această cale aș vrea să le mulțumesc încă o dată suporterilor care au fost alături de noi la Deva, în deplasare, pentru că au venit într-un număr impresionant de mare, au fost alături de noi. Vreau să le mulțumesc încă o dată – și pe această cale să lansez invitația ca toți suporterii să fie alături de noi într-un număr cât mai mare, pentru că înseamnă enorm de mult pentru noi acest aspect. Raportat la meci, da, avem prima șansă. Am luat o opțiune serioasă în meciul tur, am trecut prin momente destul de dificile, dar am avut puterea să revenim și am încheiat cu o victorie pe deplin meritată. În acest moment, suntem conștienți de faptul că totul depinde de noi.


Se anunță un meci disputat, pentru că adversarii au șansa lor. Deva este o echipă care are rezultate foarte bune în deplasare și sunt convins de faptul că va veni să își vândă foarte scump pielea și la Reșița.
Le-am spus jucătorilor că am încredere deplină în ei, că sunt în momentul în care pot să fructifice munca care am depus-o în acest an. Sunt convins de faptul că fiecare dintre ei știe ce are de făcut. Lotul e complet. Doar Aboubacar nu e refăcut în totalitate, dar este o opțiune pentru noi în acest moment. Suntem OK din punct de vedere numeric și valoric. Doamne ajută să ne bucurăm după joc împreună cu suporterii pentru promovare.”

”Sperăm în victorie, sperăm în promovare, sperăm să plecăm bucuroși de pe stadion, sperăm să plecăm râzând, mai ales datorită faptului că anul trecut am plecat plângând, am plecat triști. Acum ne așteaptă un meci mare, un meci important. Oamenii au perceput importanța acestui moment și vin în număr mare alături de echipă și cum spuneam, sper să plece bucuroși de pe stadion. Așteptăm cam peste 6000 de suporteri în Valea Domanului. Iar noi, Guardia Ultra, am pregătit momente speciale de coregrafie. Vom merge pe stadion cu mult entuziasm și le vom transmite multă energie jucătorilor. Sper ca stadionul să fie plin, sper ca tribuna a 2-a să fie o întreagă galerie. Sper ca echipa să câștige și să promovăm”, a spus liderul Guardiei Ultra, Marcel Gușcă.

”Mergem la stadion cu orice gând, altul decât înfrângerea. Ținând cont și de scorul din tur, deci e clar că 95 % suntem promovați. Sunt supporter al echipei de peste 10 ani, de când am ajuns în oraș. Nu sunt reșițean, dar acum e echipa mea de suflet. Hai Metalu!”

” Doar Victoria, în nici un caz altceva. Câștigăm cu 3-1. Sunt suporter al CSM Reșița de când m-am născut. Le doresc mult succes. Hai Metalul””.

M-am oprit să cumpăr bilete pentru toată familia. Mergem cu toții la meci. Ne dorim promovarea și trăim pentru CSM Reșița. Sperăm să fie cu succes. Nici nu mai contează că sunt prelugiri, egal, important e să promovăm. Doamne ajută!”

Returul barajului dintre CSM Reșița și CSM Deva va avea loc miercuri, 7 iunie, de la ora 17:30, pe stadionul Mircea Chivu din Reșița. Reamintim, la Deva, CSM Reșița s-a impus cu 3-2. 

foto articol: Zoli Bagosi

De același autor

Related Articles