Mihai Rohozneanu a semnat cu HC Dobrogea Sud Constanța

175

Transfer important pentru echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud. Coordonatorul de joc Mihai Rohozneanu, unul dintre veteranii handbalului reșițean, a semnat cu echipa de la malul mării și va putea debuta chiar astăzi, 16 februarie, în deplasare, cu HC Dunărea Călărași.

După primele meciuri din cadrul returului Ligii Naționale, echipa noastră s-a întărit cu un nou jucător de valoare: coordonatorul de joc (centru) Dan Mihai Rohozneanu. În vârstă de 33 ani, Mihai Rohozneanu s-a transferat la echipa noastră de la fosta echipă AHC Adrian Petrea Reșița care, din nefericire, s-a desființat în acest retur. Experimentatul jucător a fost unul din membri fondatori ai echipei AHC Adrian Petrea, alături de Adrian Petrea, iar anterior redenumirii echipei, Rohozneanu a evoluat la echipa UCM Reșița, echipă care a câștigat de patru ori Challenge Cup. Suntem convinși că experiența și talentul centrului Rohozneanu vor fi cheia succesului și victoriilor ce vor urma. Mihai Rohozneanu a semnat cu echipa noastră până în vară. Bine ai venit, Mișa, și împreună vom fi mai puternici!”, se arată într-un comunicat postat de gruparea constănțeană, pe pagina oficială de facebook.

După 18 dintre cele 26 de etape ale sezonului regulat din întrecerea internă, HC Dobrogea Sud Constanța ocupă locul secund în clasament, cu 37 de puncte, având și un meci mai puțin disputat.

Foto: Facebook