Micii luptători din Cornereva – medaliaţi la CUPA HERCULES, desfăşurată în Băile Herculane!

623

Micii luptători ai secţiei de lupte din comuna Cornereva au participat în premieră la CUPA HERCULES la lupte libere, competiţie tradiţională care a ajuns în acest an la cea de-a XVIII-a ediţie şi s-a desfăşurat la sfârşitul acestei săptămâni la Sala de sport ALEXANDRU DUICU din Băile Herculane!

Antrenorul Gore Iliescu a făcut deplasarea cu un lot format din 10 sportivi, unii aflându-se la prima lor experienţă competiţională, iar ceilalţi fiind la al doilea concurs de asemenea anvergură, după concursul de la Deva, desfăşurat în urmă cu o săptămână! Sportivii din comuna din Munţii Cernei au lăsat o frumoasă impresie, participând alături de 150 de sportivi de la 10 cluburi din ţară, marea majoritate fiind luptători cu experienţă, campioni sau vicecampioni naţionali la categoriile lor de concurs!

În urma jocurilor susţinute, micii luptători din Cornereva au obţinut o medalie de aur – prin Simona Şaitan; o medalie de argint – prin Alexandra Brânzei şi trei medalii de bronz – prin Sabina Burlacu, David Bijan şi Ionuţ Belcotă.

Deplasarea copiilor la competiţia din Băile Herculane a fost susţinută de Primăria comunei Cornereva, care oferă luptătorilor săi cele mai bune condiţii pentru performanţă sportivă!

Paul-Sever SMADU