Micii luptători ai Reşiţei au cucerit două medalii naţionale la Călăraşi

Micii luptători ai Reşiţei şi-au demonstrat calităţile la Călăraşi, acolo unde au avut loc două competiţii importante adresate tinerelor speranţe: Campionatul Naţional de juniori mici şi Concursul Naţional „Micul luptător”. Clubul Sportiv Şcolar din Reşiţa a obţinut două medalii şi alte câteva locuri aproape de podium. Cu detalii, profesorul-antrenor Florin Dinţă.

“Au fost întreceri pe două categorii de vârstă, 2013-2014 și 2015-2016. Noi am participat cu șase sportivi legitimați la Clubul Sportiv Şcolar din Reșița și am reușit să aducem acasă și un titlu național. Mă bucur pentru copii, pentru ei a fost o experiență nouă, e prima dată când participă la un campionat național.

 Am avut patru sportivi care au luptat în finalele pentru bronz și aur. Lucas Tinei a reuşit să câştige titlul naţional la categoria 28 kg, iar Daniel Şendroni a luat locul trei la categoria 24 de kg. Aproape de podium s-au clasat două fete: la categoria 28 kg, Ioana Radu a ocupat locul 5, iar Zoriţa Banac a reuşit aceeaşi clasare la 24 kg. La lupte libere, lupte greco-romane și feminine, în prima zi au fost trei sute de sportivi – iar a doua zi, în jur de o sută șaizeci de sportivi.”

La acest sfârşit de săptămână, reprezentanţii luptelor reşiţene vor fi prezenţi din nou la Călăraşi – unde vor avea loc finalele juniorilor 4 şi Campionatul Naţional Under 17 – proba din parter.

Cele mai citite

Related Articles