Micii biciclişti reşiţeni sunt invitaţi la concurs! Competiţia pe două roţi va avea loc în Parcul Siderurgistului

Micii biciclişti reşiţeni sunt invitaţi din nou la concurs. Clubul Sportiv Bike Attack îi invită la o competiţie distractivă, care va avea loc sâmbătă, 21 octombrie, în Parcul Siderurgistului din municipiu. Despre concursul intitulat simbolic „Fabrica de Biciclişti” vorbeşte performerul Daniel Crista, iniţiatorul evenimentelor adresate celor mici:

“Este prima oară când organizăm un concurs acolo; pe 1 iunie am organizat în centru, a fost super-fain, foarte, foarte mulți copii – și de aceea am zis că merită să mai facem încă un concurs pentru prichindei. Totul se va desfășura în Parcul Siderugistului, vom face un traseu care nu va fi tehnic, va fi mai mult de viteză, și vrem să ne distrăm. Nu trebuie să ne punem în pericol, ne vom distra și sper să vină cât mai mulți copii.

Vremea se anunță extraordinară şi îi invităm pe micii biciclişti la ultimul eveniment de anul acesta pe două roți. Aşteptăm la concurs copii de la 5 la 14 ani. Vom avea și ceva premii, diplome pentru toată lumea. Dar eu zic că premiile nu prea contează, ideea e să ne distrăm și să venim în număr cât mai mare. Casca este obligatorie, cine nu are cască, din păcate nu se va putea alinia la start”, a precizat Daniel Crista.

Concursul adresat micilor biciclişti reşiţeni va începe sâmbătă, la ora 11.00.

Cele mai citite

Related Articles