Mediop, din nou în roşu şi negru! Fostul golgheter al Reşiţei revine în Valea Domanului

CSM Reșița își întărește atacul! În Valea Domnului revine vârful senegalez Mediop Ndiaye, cel care a fost golgheterul rossonerilor în mandatul lui Dan Alexa. Transferul a fost anunțat pe pagina de Facebook a clubului CSM Reșița, care i-a urat bun revenit atacantului de 32 de ani. Mediop vine de la divizionara secundă Concordia Chiajna, unde a fost mai puțin folosit în debutul actualului sezon. El a jucat pentru Concordia în primele două etape, însă doar 29 de minute în total. La ultimele trei partide, senegalezul nu a prins echipa.


Mediop s-a simţit însă foarte bine la Reşiţa, iar inspiraţia sa la finalizare a fost de multe ori decisivă în sezonul 2021-2022 – campionat în care CSM-ul lui Alexa s-a poticnit chiar la ultimul pas către promovare.


Întrucât Liga a II-a stă în weekendul următor, noul vârf al Reşiţei are la dispoziţie aproape două săptămâni pentru a se integra în angrenajul ofensiv al rossonerilor. Pe 16 septembrie, în etapa a 6-a, CSM Reşiţa are meci greu la Corvinul Hunedoara, nou-promovata cu cel mai bun start în eşalonul doi.

foto: Miruna Mihancea

Cele mai citite

Related Articles