Medalii pentru înotătorii reşiţeni

În perioada 7-10 noiembrie s-au defăşurat Campionatele Naţionale de Seniori, Tineret şi Juniori în bazin scurt. Competiţia a avut loc la Miercurea Ciuc, cu participarea a 56 de cluburi şi peste 350 de sportivi.

CSS Reşiţa a obţinut 7 medalii performerii clubului de pe Bârzava fiind Denis Popescu, Erwin Schmelas si Bogdan Cărăvan.

Denis Popescu a cucerit medalia de aur în proba de 100 m spate, argint la 50 m spate şi 200 m spate, dar şi bronz la categoria tineret tot în proba de 200 m spate. Erwin Schmelas a obţinut medalia de argint la 100 m liber şi bronz la 400 m liber, iar Bogdan Cărăvan ,argint la 50 m bras.

La aceeaşi competiţie s-a evidenţiat şi Roberta Baciuna, finalistă în proba de 50 m liber, iar ştafeta combinată 4×50 m mixt şi liber în componenţa Baciuna, Alexandru, Popescu, Schmelas, a obţinut doar locul 6 la tineret.

A fost o competiţie frumoasă cu multe obiective îndeplinite, dar si cu doua locuri 4 obţinute de Denis Popescu la 50 m fluture şi Erwin Schmelas la 50 m liber. Aşa e în sport, pierzi, câştigi, trebuie sa continui. Sunt mulţumită de sportivii mei şi sper ca şi anul ce urmează să fie cu la fel de multe realizări, a declarat antrenoarea înotătorilor reşiţeni, Nadia Câmpan.


De același autor

Related Articles