Medalii pentru dansatorii Clubului Mystic Reșița la Campionatul Național pe Clase

346

Dansatorii de la Mystic Reșița au participat la Campionatul Național pe Clase desfășurat la Cluj, având în concurs 4 perechi finaliste. S-au întors acasă cu medalii, după cum ne-a spus antrenorul lor, Alexandru Holecz:

”Ne-am întors acasă cu medalie de argint și una de bronz de la Campionatului pe Clase. Este o mare bucurie să ne întoarcem acasă cu aceste două medalii ținând cont că la startul competiției au fost peste 500 de perechi înscrise. Perechea care a luat medalia de argint este formată din Cristian Stan și Ariana Cocoșilă,iar cei care au luat bronzul sunt Bogdan Kostner și Andreea Dumitru.”

Perechea Cristian Stan – Ariana Cocoșilă a obținut locul II la clasa C standard junior I, Bogdan Kostner – Andreea Dumitru s-a clasat pe locul III la clasa C latino juniori I, Victor Neda – Denisa Traleș a ocupat locul V la clasa D standard tineret, Dejan Bălean – Andra Petrica a obținut locul VI la clasa C latino și locul XI la clasa C standard tineret.

Perechile Vlad Ogășan – Gabriela Tuță și Valentin Pișta – Giulia Bîrborică au fost semifinaliste la clasa C junior I, iar Vlad Borches – Iulia Borozan a terminat pe locul XX la clasa D junior I.

Următoarele concursuri pentru dansatorii reșițeni vor fi internaționale și vor avea loc, în ordine, la Timișoara, Sibiu și București. Sportivii sunt antrenați Ioana şi Alexandru Holecz și de Victor Ghițescu.

Cristina Corocan