Medalie de bronz pentru dansatorii Clubului Mystic Reșița la GERMAN OPEN CHAMPIONSHIPS

Dansatorii de la Clubul Mystic Reșița au cucerit prima medalie la cea mai importantă competiție internațională a anului 2023. La German Open Championship perechea Marius Padurean- Adelina Stanciu a obținut medalia de bronz la categoria la juniori 2, 10 dansuri.

La startul acestei competiții s-au aliniat 72 de perechi din toată lumea.

Prima zi a competiției a adus pentru Reșița și, bineînțeles, pentru România o medalie de bronz, prin perechea Pădurean Marius și Adelina Stanciu, pereche care a concurat la categoria de juniori 2, 10 dansuri. Această medalie de bronz este o medalie care va participa la aduce România pe o poziție cât mai fruntașă în competiția pe țări. Cea de-a 2-a zi din cele 5 zile de concurs va fi una și mai dificilă pentru noi, în contextul în care Marius și Adelina vor concura la secțiunea standard juniori 2, unde vor fi și mai multe perechi la startul acestei competiții. De asemenea începe competiția și pentru Bogdan și Andreea, care vor concura la Tineret Ladino, unde la startul acestei competiții se află aproape 200 de perechi din întreaga lume”, a spus antrenorul lor Alexandru Holecz.

La German Open Championship Clubul de dans sportiv Mystic Reşiţa este reprezentat de perechile Marius Pădurean – Adelina Stanciu și Bogdan Kostner – Andreea Dumitru.

sursa foto: Clubul Mystic Reșița

Cele mai citite

Related Articles