Metalul-CsebesEchipa din Liga 3-a, Gloria Reşiţa întâlneşte joi de la ora 18:30, pe Metalul Oţelu Roşu, formaţie care activează în Liga a 4-a de fotbal Caraş-Severin. Meciul se dispută pe stadionul “Vichentie Birău” din oraşul de pe Valea Bistrei. Gloria Reşiţa va mai juca un meci test cu juniorii A de la Club, înainte începerii campionatului.

Echipa Metalul Reşiţa din Liga a 2-a de fotbal, antrenată de Alexandru Pelici, va juca vineri, 23 august, un amical cu FC Hunedoara. Partida va începe de la ora 18 şi se va disputa pe stadionul din Valea Domanului. În primul joc dintre cele două echipe s-a impus Metalul Reşiţa cu 2-0, în deplasare. Gruparea din Valea Domanului a înregistrat trei victorii şi două egaluri în jocurile de pregătire disputate până acum.

Formaţiile din Liga a 3-a de fotbal, Vulturii Lugoj şi Muncitorul Reşiţa vor disputa vineri, 23 august un meci test în municipiul de pe malul Timişului. Meciul va începe de la ora 18. În urmă cu o săptămână, cele două echipe s-au întâlnit la Lupac, încheind partida la egalitate, 1-1.