Marşul reşiţean nu ia vacanţă. Trei sportivi se pregătesc pentru concursuri internaţionale majore

După Campionatele Naţionale de 20 km, cei mai mulţi mărşăluitori ai Reşiţei au parte de o binemeritată perioadă de odihnă. Sunt însă şi sportivi care nu iau vacanţă, pentru că vor participa în această vară la câteva competiţii majore. Detaliază tehnicianul Octavian Măzăran, coordonatorul şcolii reşiţene de marş.

“Trei dintre mărşăluitorii noştri rămân în pregătire; mă refer aici  la Sorana Țuțu, care va participa în perioada 13-16 iulie la Campionatul European Under 23 ce va avea loc în Finlanda, în orașul Espo. De asemenea, Ionuț Pleșu continuă pregătirile pentru Jocurile Francofone programate în perioada 28 iulie-6 august în Republica Democrată Congo, în orașul Kinshasa – iar Narcis Mihăilă rămâne în pregătire pentru Campionatul Mondial de Seniori ce se va desfășura în perioada 19-27 august  la Budapesta, în Ungaria. Menţionez că şi sportiva Daria Grigoroiu va participa împreună cu colega ei, Sorana Țuțu, la Europeanul U23. Daria va concura în proba de 100 m garduri.”

Deocamdată, antrenamentele mărşăluitorilor au loc la Reşiţa – dar în perioada următoare va fi organizat un stagiu de pregătire centralizată, într-o locaţie care nu a fost încă stabilită.

Cele mai citite

Related Articles