Mărșăluitorul Alin Știrbu, de la CS Univeristatea Reșița nu a reuşit să se califice la Jocurile Olimpice de la Rio

Mărșăluitorul Alin Știrbu, legitimat la CS Univeristatea Reșița nu a reuşit astăzi să se califice la Jocurile Olimpice de la Rio! La Campionatul Național de marș al Germaniei nu a reuşit să termine cursa de 50 de km. Antrenorul Octavian Măzăran, directorul CS Universitatea Reșița, prezent la concursul din Germania, a explicat că Alin Ştirbu nu a reușit să se refacă după cursa de la Roma, timpul între cele două reuniuni atletice fiind foarte scurt. Nu a terminat proba de 50 de km, a cedat din cauza oboselii după kilometrul 35, şi în decurs de 2 km a luat avertismente din partea organizatorilor. Momentul în care antrenorul Octavian Măzăran a decis ca sportivul să întrerupă cursa, atunci şi organizatorii i-au dat avertisment de descalificare. Sportivul de la CS Universitatea Reşiţa nu va mai participa la un alt concurs preolimpic.

“Aceasta este realitatea, a fost ultima şansă pentru el de calificare la Rio. Nici dacă mai era un alt concurs preolimpic, nu ar mai fi concurat, pentru că este obosit şi mai are mult de muncit”, a declarat pentru Radio România Reşiţa, Octavian Măzăran.   

Reamintim din partea clubului universitar reşiţean sunt deja calificaţi la Jocurile Olimpice de la Rio: Marius Cocioran, Ana Rodean şi Narcis Mihăilă.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles