Mărşăluitorii Reşiţei pleacă din nou după medalii. În Capitală au loc Naţionalele de 20 km

Mărşăluitorii reşiţeni se pregătesc pentru o nouă competiţie majoră din calendarul intern. La Bucureşti, pe un traseu amenajat în jurul Arenei Naţionale, se va desfăşura în weekend Campionatul Naţional de marş pentru seniori şi tineret. Detalii despre participarea sportivilor din capitala Banatului de Munte ne oferă antrenorul Octavian Măzăran, coordonatorul şcolii reşiţene de marş.

“Reprezentanții Clubului Sportiv Universitatea Reșița și ai Clubului Sportiv Municipal Reșița vor fi în număr de 10. La masculin vom avea două echipe; prima este formată din veteranii Marius Cocioran, Narcis Mihăilă și Atila Balog, iar cea de-a doua îi  va avea în componenţă pe mai tinerii Remus Rădoi, Ionuț Pleșu și Samuel Poliță. La feminin, vom fi reprezentați de patru fete. Mă refer aici la Mihaela Pușcașu, Loredana Cocoș, Sorana Țuțu și Vasilica Clincinschi. Ultimele două sportive menţionate vor participa atât la categoria seniori, cât și la categoria Under 23 – iar împreună vor forma o echipă pentru Clubul Sportiv Universitatea Reșița.

Antrenamentele desfăşurate la Reşiţa au decurs normal, fără accidentări. Să sperăm că și la această competiție reprezentanții Reșiței vor aduce cât mai multe medalii pentru orașul nostru, atât la individual, cât și la echipe – iar din punctul de vedere al performanței, sperăm ca ei să își facă toți câte un record personal.”

Naţionalele de marş pe 20 km vor avea loc duminică, 18 iunie, startul fiind programat dimineaţa de la ora 7.30. Reprezentanţii Reşiţei vor fi însoţiţi de antrenorii Octavian Măzăran, George Ardeleanu şi Lucian Bolgar.

Cele mai citite

Related Articles