Mărşăluitorii Reşiţei, de şase ori pe podium la Naţionalele de 10 km!

Şcoala reşiţeană de marş şi-a reconfirmat valoarea la Campionatele Naţionale de 10 km pentru seniori şi tineret. În cadrul competiţiei desfăşurate la Bucureşti, pe un traseu amenajat în jurul Arenei Naţionale, sportivii de la CS Universitatea şi CS Municipal Reşiţa au cucerit nu mai puţin de şase medalii, dintre care două de aur. Rezultatele sunt trecute în revistă de antrenorul coordonator Octavian Măzăran:

“Titlul la individual masculin a fost cucerit de sportivul Narcis Mihăilă, iar echipa de seniori a Clubului Sportiv Universitate Reșița – formată din Marius Cocioran, Narcis Mihăilă şi Atila Balog – a reușit de asemenea să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. La indidual masculin, Marius Cocioran a cucerit medalia de argint, secondându-și colegul pe podium, iar a doua echipă a Universităţii Reşiţa a ocupat locul doi. Echipa a fost formată din Ionuţ Pleşu, Remus Rădoi şi Samuel Poliţă. În acelaşi timp, la feminin, sportiva Sorana Ţuţu a reușit să se claseze pe locul trei la categoria tineret. Impreună cu colegele sale, Mihaela Puşcaşu şi Vasilica Clicinschi, Sorana a cucerit şi argintul echipelor feminine.

Suntem mulțumiți de acest bilanț, ținând cont că a fost ultimul concurs oficial pentru mărşăluitorii reșițeni . Vreau să felicit sportivii, dar și pe cei care i-au pregătit – mă refer aici la George Ardeleanu, Marius Cocioran şi Lucian Bolgar.”

Cele mai citite

Related Articles