Marius Vizer, reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo

marius-vizerRomânul Marius Vizer a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo (FIJIFJ), pentru un nou mandat de patru ani, cu ocazia lucrărilor Congresului acestei organizaţii, desfăşurat la Rio de Janerio (Brazilia), în marja Campionatelor Mondiale care vor debuta luni.

“Sunt foarte emoţionat, deoarece lucrăm împreună de şase ani, cu încredere, colaborare şi respect. Vreau să mulţumesc tuturor funcţionarilor, Comitetului executiv al IJF, personalului federaţiei internaţionale şi tuturor celor implicaţi în lumea judo-ului. Vă mulţumesc mult”, a declarat Marius Vizer după realegerea sa în funcţia de preşedinte.

“Domnul Vizer a transformat imaginea judo-ului şi a IJF de la preluarea acestei funcţii, în 2007, cu ocazia precedentelor Campionatelor Mondiale găzduite de cel de-al doilea mare oraş brazilian. Graţie conducerii sale vizionare, IJF a pus la punct un prosper circuit mondial de judo, consolidând locul acestui sport în cadrul mişcării olimpice şi introducând schimbări de regulament pentru a-l face mai atractiv faţă de publicul larg”, se precizează într-un comunicat al Federaţiei Internaţionale de Judo, citat de AGERPRES.

La sfârşitul lunii mai, Marius Vizer (56 ani), în calitatea sa de conducător al IJF, a fost ales în funcţia de preşedinte al organizaţiei sportive SportAccord, care reuneşte federaţiile sportive internaţionale olimpice şi non-olimpice. AGERPRES

Cele mai citite

Related Articles