Marius Pădurean şi Adelina Stanciu sunt vicecampioni mondiali!

Încă o performanţă de excepţie pentru clubul de dans sportiv Mystic din Reşiţa! Perechea Marius Pădurean-Adelina Stanciu a cucerit medalia de argint a secţiunii junior II, la Campionatul Mondial de 10 Dansuri desfăşurat în Germania, la Bremen.

Vă reamintim, Marius şi Adelina sunt tripli campioni naţionali anul acesta. În toamnă, ei vor mai reprezenta România la Campionatul Mondial de dans Latino din Portugalia şi la Mondialul de Standard, care va fi organizat în ţara noastră. Cei doi scriu o pagină de istorie pentru clubul reşiţean, dar și pentru Federația Română de Dans Sportiv – deoarece se întâmplă pentru prima oară ca aceeaşi pereche să reprezinte România din postura de campioană la toate cele trei categorii din dansul sportiv.

1 COMENTARIU

  1. Felicitări ! Iată cum seriozitatea in tot ce întreprindeti voi , împreună cu antrenorul vostru , v-a adus în această onorabilă postura . Cu atât mai mult sunteți de admirat deoarece nu va neglijati nici școala . Efortul, abnegația și ambiția de a va perfecționa mișcările și ținuta, sunt de admirat! Ați făcut multe sacrificii, nu ați avut timp de joaca sau alte activități pe care le au copiii obișnuiți . Programul vostru este unul de tip spartan și sunteți de admirat pentru sacrificiile pe care le faceți. Va doresc să fiți sănătoși, la fel de ambițioși spre perfecțiune , sa vă luați toate examenele cu brio și să urcați și mai sus pe culmea performanței. Sa nu uitați că reprezentați în primul rând ROMÂNIA peste hotare . Cinste vouă și părinților pentru susținere . Felicitări antrenorului și soției acestuia pentru efortul depus în pregătirea voastră. Succes în următoarele competiții mondiale !

Comments are closed.

De același autor

Related Articles