Magica Balta Caransebeş şi CSO Anina, calificate în finala judeţeană a Cupei României

În Caraş-Severin s-au disputat semifinalele Cupei României la fotbal. Pe sinteticul din Valea Domanului, Magica Balta Caransebeş, una dintre fruntaşele Ligii a IV-a, a întâlnit colega de eşalon Minerul 1955 Dognecea. Diferenţa de valoare s-a văzut pe teren – şi s-a reflectat în final şi pe tabela de scor. Magica s-a impus cu 4-0, după un joc pe care l-a controlat fără probleme. Alexandru Frenţ a reuşit o dublă, iar Cătălin Duţescu şi Mihai Dragomir au marcat câte un gol. O victorie normală, a declarat la final antrenorul caransebeşenilor, Ion Bica. Vom încerca să luăm şi Cupa, şi campionatul, a spus principalul caransebeşenilor.

“Băieții au conștientizat în ce fază a Cupei României se află, mai exact în semifinală, la un pas de finală, la un pas de a câștiga Cupa. Chiar dacă la nivel național Cupa e câștigată de CFR Cluj, de Sepsi, de echipele mari, aici, la nivel de judeţ, putem să fim noi campioni și în campionat, dar și în Cupă. Pe un teren bun, cu o echipă foarte bună cum avem noi, cei de la Magica, nu cred că poate să ne bată nimeni. Eu zic că avem șanse dacă câștigăm campionatul să și promovăm. În finala de Cupă, chiar dacă am înțeles că jucăm cu Anina – o echipă foarte bună – sperăm să câștigăm trofeul și să ne îndeplinim toate obiectivele anul acesta.”

În cealaltă semifinală, CSO Anina a dispus cu 5-1 de ACS Slatina Timiş. Meciul cu trofeul pe masă dintre Magica Balta Caransebeş şi CSO Anina este programat pe 24 mai.

foto: facebook ACS Magica Balta Caransebes

De același autor

Related Articles