Magica Balta Caransebeş a început cu stângul barajul de promovare


Magica Balta Caransebeş a debutat cu stângul în barajul pentru promovarea în Liga a III-a de fotbal. În manşa tur a competiţiei, câştigătoarea Ligii a IV-a din Caraş-Severin a evoluat în deplasare la campioana Hunedoarei, Retezatul Haţeg. Caransebeşenii au deschis scorul printr-un eurogol semnat de Negrei, dar gazdele au revenit şi s-au impus în cele din urmă cu 4-1, graţie golurilor marcate de Piţigoi, Paul şi Popa – ultimul, cu două reuşite.

Celelalte două vestice intrate la baraj au încheiat victorioase manşa tur. Pe terenul din Lugoj, campioana timişeană Phoenix Buziaş s-a impus cu 2-0 în duelul cu câştigătoarea din Gorj, CSO Turceni. Alex Birău a deschis scorul în prima repriză, iar Brian Filimon, primarul fotbalist al comunei Măureni, a marcat golul al doilea în partea secundă.

Cea mai clară victorie a fost obţinută de ACB Ineu: 5-0, pe teren propriu, cu Recolta Dănceu, fruntaşa din Mehedinţi. Campioana Aradului a făcut diferenţa în repriza secundă, prin golurile lui Mâneran, Florea, Răzvanţă, de două ori, şi Şerban. Meciurile retur se vor disputa sâmbăta viitoare, de la ora 17 şi 30 de minute.

De același autor

Related Articles