Luptătorii reşiţeni se pregătesc pentru Cupa României Under 17

Şcoala reşiţeană de lupte se pregăteşte pentru un nou examen la cel mai înalt nivel intern. La Buziaş vor avea loc în intervalul 20-23 aprilie întrecerile Cupei României Under 17 la lupte libere, greco-romane şi feminine. Reşiţa intră în competiţie cu sportivi care pot emite pretenţii la medalii, spune profesorul Florin Dinţă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte din Caraş-Severin.

“La această competiție vom participa cu opt sportivi, patru fete și patru băieți. La feminin le avem pe Elvira Drăgan, Carina Orbulescu, Denisa Coldușin și Iasmina Golea, iar la băieți intrăm în competiţie cu Rafael Barboş,  Cască Cristian, Brian Techerean și Avram Rădulescu. Participă toate cluburile din țară. Ca număr de sportivi, la această categorie de vârstă tot timpul au fost foarte mulţi participanți, peste 250 de competitori. Totodată, Cupa României U17 este și criteriu de participare la Campionatele Europene și Campionatele Balcanice. Bineînțeles, ne dorim să avem sportivi care să participe la aceste competiţii. La categoria 46 kg, Elvira Drăgan a fost anul trecut campioana României, iar Brian Techerean a ocupat locul 3 la  110 kg în cadrul Campionatelor Naţionale. Ne dorim ca aceşti sportivi să confirme rezultatele din sezonul trecut”, a declarat profesorul Florin Dinţă.

Înscrierile şi validarea sportivilor participanţi la Cupa României Under 17 vor avea loc joi, 2o aprilie, iar competiţia propriu-zisă va debuta vineri la ora 10.00. Sâmbătă se vor desemna câştigătorii Cupei la individual, iar duminică vor fi stabilite ierarhiile echipelor.

foto: facebook Asociatia Judeteana de Lupte Caras-Severin

De același autor

Related Articles