Luptătorii reşiţeni, de patru ori pe podium la Cupa României U17

Tinerii lupători reşiţeni s-au întors cu rezultte foarte bune de la Cupa României Under 17. În cadrul competiţiei desfăşurate la Buziaş, sportivii din capitala Banatului de Munte au cucerit patru medalii: una de aur, una de argint şi două de bronz. Rezultatele reşiţenilor sunt trecute în revistă de profesorul Florin Dinţă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Lupte din Caraş-Severin:

“Au participat sportivii de la CSS Reşiţa, patru băieți și patru fete, cu rezultate foarte bune. Cupa României Under 17 a fost şi criteriu de selecţie pentru participarea  la Campionatul European și la Campionatele Balcanice. Drăgan Elvira și-a adjudecat titlul de campioană a României la categoria 46 kg și are dreptul de a participa la Europene şi la Balcaniadă, iar Iasmina Golea a devenit vicecampioană la categoria 65 kg, obţinând astfel dreptul de a participa la Campionatul Balcanic. La băieți, la categoria 110 kg, Brian Techerean și-a adjudecat locul trei, pierzând cu campionul României.  În ultima zi a Cupei României s-a desfășurat și Campionatul Național pe echipe. Noi am participat cu echipa de băieţi de la CSS-CSM Reșița și am reușit să ne clasăm pe locul trei, rezultat foarte bun ținând cont că au participat cele mai tare echipe din țară.”

Echipa de băieţi a Reşiţei i-a avut în componenţă pe Barboș Rafael, Mastrostefano Emanuel, Cască Mario Cristian, Radulescu Avram, Giurgică Iosif, Balint Darius, Radulescu Raul, Stoia Eduard, Trif Ionuț şi Techerean Brian.

Sportivii reşiţeni participanţi la Cupa României Under 17 au fost însoţiţi de tehnicienii Florin Dinţă şi Andrei Franţ.

foto: facebook

De același autor

Related Articles