Luptătorii cărășeni au făcut ”spectacol” pe nisip

72

Luptătorii reșițeni se impun și pe nisip, nu doar pe saltele

În stațiunea Limanu-2 mai de pe litoral a avut loc Campionatul Național Lupte pe plajă pentru juniori mici.

Luptătorii reșițeni, de la Clubul Sportiv Școlar și de la Clubul Sportiv Municipal, au cucerit patru medalii: una de aur, două de argint și una de bronz. Florin Gafton de la CSS Reșița a devenit campion național la categoria +70 kg, juniori III, iar vicecampioni sunt: Lucian Gafton de la CSS Reșița, la 60 kg, juniori IV și Gabriel Radu de la CSM Reșița, la +60 kg, juniori IV. Sportivii de la CSS Reșița sunt pregătiți de antrenorii: emerit Adrian Dacica, Florin Dință și Diana Franț.

”Rezultatele sunt foarte bune,în comparație cu anul trecut. Copiii sunt în creștere fizică, dar și de formă, și sunt foarte mulțumit de ei”, ne-a declarat Florin Dință.

Pentru CSM Reșița Casian Bînă a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria 50 kg, juniori III. Casian este antrenat de Nicolae Constantin.

Tot la concursul de la Limanu-2 Mai, Georgiana Copăceanu, de la Clubul Sportiv Școlar Caransebeș a luat aurul la categoria 60 kg, junioare III, fiind antrenată de Dumitru Toc.

În urma acestor rezultate, Clubul Sportiv Școlar Reșița s-a clasat pe locul al doilea în topul pe echipe, la juniori III.

La finalul acestei săptămâni vor avea loc Campionatele Internaționale de lupte pentru cadeți și juniori mici de la Cluj-Napoca.

Cristina Corocan