Luptătorii Reşiţei, pe podium la Naţionalele de la Târgu Mureş

Municipiul Târgu Mureş a găzduit zilele trecute trei competiţii majore din calendarul intern al luptătorilor. Aici au avut loc Campionatele Naţionale individuale Under 17, Cupa României la nivel de seniori şi Superliga pe echipe a seniorilor. Şcoala reşiţeană de profil a avut reprezentanţi în toate competiţiile – şi a adus acasă şapte medalii. Rezultatele sunt trecute în revistă de antrenorul Florin Dinţă.

“Am participat cu sportivi legitimaţi la CSS şi CSM Reşiţa. În campionatul Naţional individual Under 17, Iasmina Golea s-a clasat pe locul 3 la categoria 65 kg, iar Elvira Drăgan a pierdut meciul pentru bronzul categoriei 46 kg, clasându-se pe locul 4. În competiţia masculină de la U17, Brian Techerean a obţinut medalia de bronz în limitele categoriei 110 kg.

În Cupa României de seniori, o pot menţiona pe Tania Adam, care a luat locul 3 la 68 kg. La masculin, Andrei Bărbulescu s-a clasat al doilea la 57 kg,  Cristian Orbu a luat locul trei la categoria 97 kg, iar  Adam Babaioana a terminat pe trei întrecerea de la 125 kg.

De asemenea, am participat cu seniorii în Superliga echipelor, unde ne-am clasat pe locul trei, fiind devansaţi de CS Rapid şi de CSM Târgu Mureş”, a precizat profesorul-antrenor Florin Dinţă.

Sportivii Reşiţei sunt pregătiţi de tehnicienii Adrian Dacica, Florin Dinţă, Andrei Franţ şi Mihai Turculeanu. Următoarea competiţie cu participare reşiţeană va avea loc tot la Târgu Mureş: în weekend se vor desfăşura aici Naţionalele Under 23.

De același autor

Related Articles